​Vinterpresenning til din båd

Som bådejer vil du kunne nikke genkendende til, at der kræves en stor mængde vedligeholdelse, hvis du vil passe godt på din båd.

Hertil er det særligt om vinteren, at der er store udfordringer med at passe på ens båd, da vejret kan forårsage mange rustskader og anden slidtage i lakken. Men med en vinterpresenning kan dette problem hurtigt løses.

Vi fremstiller vinterpresenninger af høj kvalitet

De fleste både er på land i vinterhalvåret, og hertil er det vigtigt, at du har en ordentlig vinterpresenning, hvor kvaliteten er høj.

Hvis ikke dette er tilfældet, så hjælper den ikke din båd meget om vinteren, hvor blade, fugleekskrementer og støv vil kunne komme indtil båden.

Det er derfor vigtigt, at din vinterpresenning fremstilles med de rette mål, så den passer til din båds dimensioner, og derved ikke risikerer at blæse væk ved kraftige vindpust.

Hos Kalechesmeden har vi stor erfaring med fremstilling af vinterpresenning til alle typer af både, og vi vil også kunne hjælpe dig, hvis du har en båd, der trænger til en ny vinterpresenning af høj kvalitet og med et flot design.​

Vi sørger for, at du som kunde vil være yderst tilfreds med produktet, og vi leverer altid vores produkter til den aftalte tid.

Vi tilbyder også bøjler i rustfrit stål eller galvaniseret aluminium til din nye vinterpresenning, hvis du har behov for dette.

Her vil vi oftest anbefale at du anvender bøjler i galvaniseret aluminium, da de er lettere end de rustfrie stålbøjler. Derudover kan de rustfrie bøjler spejle sig i solen og lave ”brandmærker” på bådens rude.

Køb vinterpresenning til en god pris

Trænger din båd til en ny vinterpresenning, så den kan holdes tør og klar til sejlsæsonen igen? Vi arbejder primært med fremstilling af vinterpresenning i områder nær København eller Helsingør. Dog tager vi gerne imod en opgave fra kunder i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Send os en e-mail gennem vores tilbuds-formular som ses herunder eller ring på telefon
49 20 11 44, og så vil vi se nærmere på din båd.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,

3000 Helsingør

CVR: 12498187

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003

Erhvervspartner mod ​kræft

​Åbningstider:​

(Perioden: August, september, oktober, november, december, januar, februar, marts)

​Mandage

08.30 - 16.30

Tirsdag

08.30 - 16.30

Onsdage

08.30 - 16.30

Torsdage

08.30 - 16.30

Fredage

08.30 - 14.00

Lørdage & Søndage

Lukket

Helligdage

Lukket

(Perioden: April, maj, juni, juli)

Mandag - Fredag 

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Kalechesmeden
Nordhavnsvej 7

3000 Helsingør