Referencer

Find din nye kaleche

tilbud

gives til

ALLE SLAGS BÅDE

klik her og udfyld

vores formular idag

​​


​Dette er blot et udvalg af vores 

mange referencer og ideér.

Se eksempel på kaleche her​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd osv. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 4920 1144 for at høre mere.

Kontakt os

Med dine ønsker​Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7, 3000 Helsingør

Telefon: (+45) 4920 1144

info@kalechesmeden.dk

Kontakt Kalechesmeden her

​Kalecher tilbydes til alle slags både

Du kan spørge os om et forslag fra lageret eller lade din fantasi få frit spil - næsten alt er muligt. Vi kører gerne ud i vores servicevogn og laver en model efter netop dine tanker og ideer. Mange års erfaring sikrer dig kvalitet fra bov til agter, med en helt unik pasform og elegant design du ikke finder bedre i hele kongeriget. Om det er sejlbåde, motorbåde eller joller. Om din båd er lille, mellem eller stor - det spiller ingen rolle!

Vi finder de korrekte mål på din båd

Har du ikke en standardbåd eller har din båd aldrig før haft en kaleche, måler vi op og laver en komplet løsning med bøjler, beslag, knapper og kaleche som vi monterer på din båd. Vores store udvalg af knapper og beslag, samt de håndbukkede rør gør at vi også her har meget let ved at imødekomme dine ønsker.

Har du handlet hos os før, kan du nemt gøre det igen

Har du før fået lavet en kaleche hos os, og ønsker du blot en ny magen til, kan vi med din hjælp finde den i vores modellager og producere en ny til dig med det samme. På den måde sparer vi en masse tid og energi på opmåling og design, og skåner dermed din pengepung.

Vores kalecher er både vind- og vandtætte

Kalechedugen er af en rigtig lækker kvalitet og er selvfølgelig vind- og vandtæt. Den fås i mange forskellige farver, og er ultrastærk og vaskbar. De stærke bøjler er af eloxeret aluminium, hvilket gør dem rustfri og dermed modstandsdygtige mod det til tider hårde og opslidende vejr på havet.

Find din nye kaleche til sejl- eller motorbåd og gå på opdagelse under vores Referencer.

 

Se farvemuligheder her:

http://www.sandatex.se/produkt-kategori/marinvav/kapellvav/