Cockpittelt til alle sejlbåde​

Trænger din sejlbåd til en opgradering i form af et cockpittelt? Så kan vi hos Kalechesmeden hjælpe dig med en rigtig god løsning.

Vi har stor erfaring med kalecher og sejlbåde, og vi kan lave det perfekte cockpittelt til din sejlbåd. Det kræver blot, at du har en stærk sprayhood, som det kan lynes på.

Få mere glæde af din sejlbåd med et cockpittelt

Rigtig mange sejlbådejere har ikke et cockpittelt, hvilket er en skam, for det giver dig en masse ekstra glæde af dækket, hvor du kan ligge og tage sol samt ligge i læ for vinden, hvis du har et monteret til dit sprayhood.

Det syes fast på sprayhooden, og går så agterud imod cockpittet, og det giver dig en perfekt tildækning af dækket.

Vi har stor erfaring med fremstilling af cockpittelt, og vi sørger for, at det fremstilles i den absolut bedste kvalitet, og hertil anvender vi kun de bedste materialer på markedet, så du får et stærkt og solidt produkt, som holder i mange år. Vi sørger naturligvis også for, at du får et flot design, som passer til resten af din sejlbåd, så der er harmoni mellem din sprayhood og cockpittelt.​

Ud over cockpittelte kan vi også være behjælpelig med levering af bøjler til dit nye cockpittelt. Her kan du vælge mellem bøjler i rustfrit stål eller i galvaniseret aluminium, hvor vi anbefaler sidstnævnte.

Aluminiumsbøjlerne er væsentligt lettere end de rustfrie. De rustfrie bøjler kan desuden spejle sig i solen og lave ”brandmærker” på ruden.

Ring til os i dag

Kunne du have interesse i at få et cockpittelt monteret på din sejlbåd, og bor du i områder nær København og Helsingør? Så send os en e-mail gennem vores tilbuds-formular som du finder ved at klikke her eller ring på telefon 49 20 11 44 i dag. Du kan finde inspiration til dit nye cockpittelt her i vores galleri, bare klik her.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du bor et andet sted på Sjælland, på Fyn eller i Jylland og har brug for et nyt cockpittelt.

Så kan vi tage en snak omkring dine præferencer, og fremsende et uforpligtende tilbud på et cockpittelt til dig.​​

Overtræk og kaleche til båd

Vi tilbyder kalecher, og andre overtræk, til alle både, med unik pasform og elegant design. Mangler du overtræk til båden, måler vi op til det, så båden kan stå beskyttet gennem vinteren. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence-dygtige priser, og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon:
49 20 11 44 for at høre mere.​

”Tak for sprayhood og kaleche til Scampièn som passede perfekt”​

​Gunner Riising, Scampi​

”Kalechesmeden har lavet et flot stykke arbejde - godt dansk håndværk, når det er bedst”​

​Bjarne Johansen, Aquador 32C​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​