​Pavillon i alle størrelser

Vi har hos Kalechesmeden stor erfaring med fremstilling af lækre pavilloner til afskærmning i de danske have. Og vores pavilloner er ikke blot almindelige pavilloner. Vi lægger blod, sved og tårer i alt vores arbejde, og har gjort dette lige siden vores oprindelse. Har du lyst til at se nogle af vores produkter, kan du besøge vores lagerhal i Helsingør, hvor vi ofte ligger inde med nogle forskellige tekstiler og PVC materialer.

Altid høj kvalitet ved en pavillon fra os

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og derfor kan du vide dig sikker på et flot resultat, hvis du afgiver en bestilling hos os. En pavillon fra os er specialdesignet, og der findes ingen tilsvarende på markedet herhjemme, så afskærmningen i din have bliver helt unik.

Særligt vores Multi Pavillon har været en del af danskernes liv siden 1973, hvor Flemming Hjersted designede og udviklede de flotte runde buer, som den dag i dag fortsat skaber nogle af de bedste rammer for en flot og smuk havefest.

​​

En af de mange fordele ved en Multi Pavillon er, at den kan sættes sammen i flere sektioner, således du aldrig løber tør for idéer og muligheder. 

Her kan alle dine gæster sidde under, hvis solen er for skarp eller den kan bruges til afskærmning til haven.

Afskærmning til haven

En pavillon fra os er ikke kun fremstillet til afskærmning til haven. Vores Multi Pavillon blev i sin tid udviklet med det formål, at kunne bruges ved større arrangementer, til konferencer, udstillinger med mere. 

Takket være det flotte og unikke udseende er den praktisk, og kan anvendes til mange forskellige formål uden problemer. Vil du vide mere om vores produkter så kontakt os i dag på telefon 49 20 11 44.​ Du kan også få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os herunder.

 
 
 
Forspørger du for en virksomhed: *

 
Jeg ønsker tilbud på: *
 
Ønsker du gavle (aflukning til sider):

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​