Solsejl i flot design

Vi elsker alle de dage, hvor solen skinner herhjemme, og man kan sidde udenfor og nyde et glas vin sammen med noget god mad. Og står solen for skarpt, så er et solsejl en god investering. Hos Kalechesmeden fremstiller vi solsejl i alle størrelser og former, og disse er alle af den bedste kvalitet på markedet. Vores lagerhal har beliggenhed i Helsingør, men vi tilbyder vores mange produkter til hele landet, hvor vi samtidig har flere forskellige produktioner beliggende.

Personliggør dit solsejl

Et solsejl er ikke bare et solsejl. Nok findes der utallige af forskellige, men vi mener alligevel, at der er noget ganske særligt over netop vores. 

Her får du et produkt af høj kvalitet, et unikt design med mulighed for selv at bestemme materiale, farve og målene dertil, og så garanterer vi for en lang holdbarhed, såfremt dette opbevares beskyttet om vinteren.

Vi har i over 30 år produceret flotte solsejl, der har været med til at skabe gode rammer for utallige af hyggelige aftenstunder herhjemme. Og er du på udkig efter et unikt solsejl, hvor du kan personliggøre dette efter eget ønske, så er du kommet til det rette sted. Vores erfaring er stor, og vi kan i samarbejde med dig finde frem til det helt perfekte produkt, som du vil blive glad for og sætte pris på hver sommer de næste mange år.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores solsejl, bestillingsproceduren, priserne eller nogle af vores mange forskellige materialer, kan du altid kontakte os på telefon 49 20 11 44. Vi giver os altid den fornødne tid til at besvare alle spørgsmål på bedste vis, således du er klædt godt på, og kan træffe din beslutning om en eventuel bestilling uden flere tvivlspørgsmål. Vi holder til i Helsingør.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​