Læsejl af høj kvalitet

​​Den danske sommer viser sig ofte at være særdeles blæsende, og derfor kan der være mange fordele ved at anskaffe sig et læsejl. Hos Kalechesmeden har vi stor erfaring i fremstilling af dette, og vi kan derfor levere et kvalitetsbevidst produkt i høj kvalitet til en rigtig god pris. Bor du i områder nær Helsingør, så vi er den rette til at varetage opgaven for dig. Er du bosat på Fyn eller i Jylland, skal du dog også være meget velkommen til at søge kontakt til os, da vi har produktioner over hele landet.

Vi tilbyder dig et flot læsejl

Et læsejl kan være en rigtig god investering, hvis du ønsker at sidde ude om sommeren, selvom vejret er en smule blæsende. Sejlet sikrer dig en optimal afskærmning, hvis du har en terrasse, altan eller en have, som er udsat for meget vind. Vores læsejl kommer ikke i standardmål, da vi specialdesigner vores produkter til hver enkelte kundes behov.

Vi anvender kun de bedste materialer, og gennem vores tekstil, PVC og andre materialer kan vi designe og udvikle mange forskellige størrelser og former. Vi fokuserer ikke på begrænsninger men derimod muligheder, hvorfor du kan efterspørge nærmest alle størrelser og former.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har gennem mange år produceret læsejl til private hjem, hvor disse anvendes i haven som afskærmning. Mulighederne er mange med et læsejl, og vi fremstiller i alle størrelser, således du også kan få et transportabelt med på ferien eller på stranden.

Kontakt os i dag på telefon 49 20 11 44 og få et uforpligtende tilbud på en af vores mange løsninger.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​