​Sprayhood til din sejlbåd

Hos Kalechesmeden har vi stor erfaring med at lave overtræk og kalecher til både, og hertil kan vi også lave sprayhood, som er en type af kaleche, som primært anvendes til sejlbåde.

Vi kan lave sprayhood i mange forskellige størrelser, og kvaliteten er helt i top. Så har du en sejlbåd, som trænger til en ny sprayhood, så kan vi være dig behjælpelige.

Derudover kan vi levere bøjler til din sprayhood, hvis du har behov for dette. Vi tilbyder bøjler i galvaniseret aluminium eller rustfrit stål.

Vi vil dog, i de fleste tilfælde, anbefale en aluminiumsbøjle, da disse er lettere end de rustfrie bøjler. Samtidig kan rustfrie bøjle spejle sig i solen og derved lave ”brandmærker” i ruden.

Flot og kraftigt sprayhood i høj kvalitet

Vi vægter kvalitet og design rigtig højt, og det ser vi som vores varemærke. Derfor gør vi alt for at sikre, at vores sprayhood er af den absolut bedste kvalitet, og passer perfekt til din sejlbåd.

Det er vigtigt, at en sprayhood er af høj kvalitet, og fremstillet af stærkt materiale, da det skal klare de store vindbelastninger samt vejret, når det sidder foran på båden og skærmen er dækket.​

Selvom sprayhooden ikke er tiltænkt som en læskærm, hvor man kan sidde og slappe af under, så har vi mulighed for også at fremstille et cockpittelt, som kan lynes på sprayhooden, så du kan bruge flere arealer på din båd.

Ud over design og kvalitet ser vi det også som en naturlig del af vores arbejde, at du som kunde skal være fuldt tilfreds med vores arbejde. Derfor leverer vi kun sprayhood til konkurrencedygtige priser, og vi overholder altid vores aftale, og leverer arbejdet til den bestilte dato.

Få et godt tilbud

Har du en sejlbåd, som godt kunne trænge til en ny kaleche i form af en sprayhood? Så er vi de helt rette at kontakte.

Vi hjælper dig gerne med sprayhood uanset om du bor på Fyn, Jylland eller Sjælland. Vi arbejder dog primært i Helsingør, København eller omegn.

Kontakter du os på telefon 49 20 11 44, eller sender os en e-mail gennem vores tilbuds-formular som du finder ved at klikke her og fortæller os om din båd og dens belligenhed samt størrelse, så kan vi give dig et godt tilbud på en sprayhood.​ Find inspiration til din nye sprayhood her.

Overtræk og kaleche til båd

Vi tilbyder kalecher, og andre overtræk, til alle både, med unik pasform og elegant design. Mangler du overtræk til båden, måler vi op til det, så båden kan stå beskyttet gennem vinteren. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence-dygtige priser, og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 

49 20 11 44 for at høre mere.​

”Tak for sprayhood og kaleche til Scampièn som passede perfekt”​

​Gunner Riising, Scampi​

”Kalechesmeden har lavet et flot stykke arbejde - godt dansk håndværk, når det er bedst”​

​Bjarne Johansen, Aquador 32C​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​