Vores historie

Kalechesmeden har eksisteret siden 1973, og har været en af danskernes fortrukne leverandøre af kalecher, sprayhoods, bompresenninger, hynder, cockpittelte og meget mere!

Vi har gennem mere end 45 år lagt vægt på kvalitet og brugervenlighed, og det vil vi forsat gøre!​

Kalechesmeden startede sine dage i en lille by ude for Helsingør, da Flemming Hjersted startede et lille værksted i sit eget hjem. Her startede Flemming med at arbejde med hynder, og han havde en lille systue så han kunne hjælpe de lokale med småting.​

På et tidspunkt i slut 60’erne, start 70’erne opdager Flemming et voksene behov for kalecher og sprayhoods til både. Kunderne ønsker ofte en speciel skræddersyetløsning, og her finder Flemming sin forretningside!


Ideen med at lave en opmåling på den enkelte båd, bliver hurtigt en succes og de danske sejlere tage godt i mod det nye koncept! Inden længe vokser forretningen hurtigt og der bliver ansat flere dygtige medarbejder i form af opmåler, syerske, hyndemænd, tilskære som alle gør deres for at levere et godt dansk kvalitets produkt!

Senere flytter Kalechesmeden ned på Nordhavnen i Helsingør, her kommer vi tættere på bådfolket, og det giver nu kunderne mulighed for at kunne sejle til Helsingør for at få fortaget en opmåling, og det bliver en stor succes! 

Kalechesmeden ligger stadig den dag i dag på Helsingør Nordhavn og ydere den service at kunderne har mulighed for at sejle til os.

Kalechesmeden ApS lever stadig af kvalitets produkter som fremstilles i Danmark!

Hos Kalechesmeden skal vi leve af vores glade og tilfredse kunder, og det får vi kun hvis vi levere vores bedste hver dag!​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​