​Presenning – en god investering til enhver båd​

Vil du gerne passe godt på din båd og særligt i sæsonen, hvor du ikke kommer ud at sejle så ofte? Så er en presenning en særdeles god investering til din båd, og hos Kalechesmeden har vi mange års erfaring med fremstilling af presenning til alle typer både.

Den rette presenning til din båd

En presenning er en utrolig god investering, hvis du har en båd, som du vil passe godt på. Den sørger for at beskytte din båd imod slidtage fra vejrpåvirkninger og anden form for slidtage.

Særligt om vinteren er din båd udsat for vejrpåvirkninger, hvor der kan opstå rustskader, lakskader og så videre, og her vil en presenning beskytte din båd godt imod dette.

Det er vigtigt, at du får en presenning, som passer perfekt til din båd. Her er det vigtigt, at presenningen har den rigtige størrelse, så den dækker din båd, og ikke risikerer at blæse af, når den ligger tøjret ved en bådhavn.

Dertil sørger vi for, at kvaliteten af presenningen er helt i top, og den fremstilles af de bedste materialer på markedet. Vi vægter kvalitet og design højest på vores dagsorden, og derfor kan du vide dig helt sikker på, at du vil få en presenning, der lever op til dine forventninger.​

Skal du også bruge en bøjle til din nye presenning kan vi også hjælpe dig med dette. Vi har bøjler i rustfrit stål og i galvaniseret aluminium.

For det meste vil vi anbefale at du anvender en bøjle i aluminium, da de vejer væsentlig mindre end den rustfrie bøjle. Derudover kan den rustfrie stålbøjle spejle sig i solen og dermed laver ”brandmærker” i ruden.

Få et uforpligtende tilbud

Er du ejer af en båd, men mangler du en presenning? Vi kan hjælpe dig med problemet og sørge for, at du får en presenning af høj kvalitet, som passer perfekt til din båd, hvis du bor i områder nær København eller Helsingør eller et andet sted på Sjælland.

Vi tager også gerne imod opgaver fra kunder i Jylland eller på Fyn, så du skal ikke være bleg for at kontakte os - uanset hvor i landet, du befinder dig.

Send os en e-mail gennem vores tilbuds-formular som du finder ved at klikke her ​eller ring på telefon 49 20 11 44, og så vil vi se nærmere på din båd.​

Du kan også finde lidt inspiration i vores galleri ved at klikke her.

Overtræk og kaleche til båd

Vi tilbyder kalecher, og andre overtræk, til alle både, med unik pasform og elegant design. Mangler du overtræk til båden, måler vi op til det, så båden kan stå beskyttet gennem vinteren. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence-dygtige priser, og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon:
49 20 11 44 for at høre mere.​

”Tak for sprayhood og kaleche til Scampièn som passede perfekt”​

​Gunner Riising, Scampi​

”Kalechesmeden har lavet et flot stykke arbejde - godt dansk håndværk, når det er bedst”​

​Bjarne Johansen, Aquador 32C​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​