​Overtræk til havemøbler og andet i smukt design

Trænger dine havemøbler til en ordentlig beklædning eller har du andet som trænger til et overtræk? Så kan vi hos Kalechesmeden være dig behjælpelig. Vi fremstiller flotte og kvalitetsbevidste overtræk til havemøbler i alle størrelser, således de får den bedste beskyttelse om natten og i vintersæsonen. Vi har mange års erfaring med denne type opgave, og bor du i nærheden af Helsingør, skal du være velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor du kan se nogle af vores mange materialer.

Høj kvalitet ved alle vores overtræk til havemøbler

Kvalitet er et nøgleord hos os, og vi vægter denne særdeles højt. Derfor kan du også altid vide dig sikker på, at du får et kvalitetsbevidst produkt med hjem, hvis du handler med os. Alle vores overtræk til havemøbler er fremstillet i solide tekstiler, PVC eller lignende, og vi har siden vores oprindelse i 1973 designet alle former for overtræk, covers og poser til havemøbler, så du kan opbevare disse tørt og sikkert.​

Vi tilbyder dig uendeligt mange muligheder, når det kommer til overtræk af havemøbler. Har du nogle tunge møbler, som ikke er nemme at flytte rundt på, fremstiller vi et solidt overtræk, som har de nødvendige mål til, at kunne dække hele din møbelopstilling. Vi masseproducerer aldrig vores produkter, og ingen af vores produkter er derfor identiske. Du kan derfor vide dig sikker på et unikt produkt, hvor kun du vil have netop den type overtræk til dine havemøbler.

Ring og hør nærmere

Leder du efter nogle flotte overtræk til dine havemøbler, men har du ikke kunne finde de rette mål? Så kan vi hjælpe dig. Vi fremstiller alle vores overtræk til havemøbler i hånden, og du bestemmer helt selv målene. 

Ring på telefon 49 20 11 44 og hør nærmere eller besøg os på vores adresse i Helsingør.​

​læsejl, solsejl og andet sys efter mål

Læsejl

Læsejl eller windbreak

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​