VINTERPRESENNING TIL BÅD

Beskyt din båd mod regn og slud

Som bådejer vil du kunne nikke genkendende til, at der kræves en stor mængde vedligeholdelse, hvis du vil passe godt på din båd. Især i vintermånederne er båden udsat for vejrforhold, der kan lede til rustdannelser og skader på lakken. En effektiv løsning på dette er en vinterpresenning til båd, hvad enten den er til- eller afrigget.

Kom forbi os på Nordhavnsvej 7 i Helsingør, og lad os vejlede dig til den bedste beskyttelse for din båd.

Vi fremstiller din vinterpresenning til båd i høj kvalitet

I vinterhalvåret har de fleste både deres plads på land. For denne periode er det afgørende, at du udruster din båd med en solid og heldækkende vinterpresenning af høj kvalitet. Uden en sådan beskyttelse kan båden blive udsat for blade, fugleekskrementer og støv. Vi tilbyder vinterpresenninger til alle typer både, herunder motorbåde og sejlbåde.

For at sikre maksimal beskyttelse, skal din vinterpresenning til båd tilpasses nøjagtigt efter din båds dimensioner, så den ikke risikerer at blive revet væk i kraftig vind. Af materialer arbejder vi ofte med robust og åndbart UV-resistent Fibertex-stof. Alternativt kan bruger vi kraftigt Top Gun-stof eller et letvægtsstof med blød foring indeni, der ikke beskadiger båden.

Er din sejlbåd i vandet gennem hele året? Fortvivl ikke, vi kan også håndtere det. Hos Kalechesmeden har vi dybdegående erfaring med at lave vinterpresenninger til alle slags både. Uanset dit behov kan vi tilbyde en løsning af høj kvalitet med et flot design.

Vi går op i vores kunders tilfredshed og leverer altid til den aftalte tid. Skulle du også have behov for bøjler, tilbyder vi varianter i både rustfrit stål og galvaniseret aluminium. Dog vil vi ofte anbefale bøjler i galvaniseret aluminium, da de ikke alene er lettere, men også undgår at reflektere solstråler, som kan skabe ”brandmærker” på din båds ruder.

Køb vinterpresenning til en god pris

Trænger du til en ny vinterpresenning til båden, så den kan holdes tør og klar til sejlsæsonen igen? Vi arbejder primært med fremstilling af vinterpresenning i områder nær København eller Helsingør. Dog tager vi gerne imod en opgave fra kunder i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Send os en e-mail gennem vores tilbuds-formular som du finder ved at klikke her eller ring på telefon 49 20 11 44, og så vil vi se nærmere på din båd.​

Du kan finde inspiration i vores galleri ved at klikke her.

Overtræk og kaleche til båd

Vi tilbyder kalecher, og andre overtræk, til alle både, med unik pasform og elegant design. Mangler du overtræk til båden, måler vi op til det, så båden kan stå beskyttet gennem vinteren. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence-dygtige priser, og overholder altid aftalte betingelser og leveringstider.​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 

49 20 11 44 for at høre mere.​

”Tak for sprayhood og kaleche til Scampièn som passede perfekt”​

​Gunner Riising, Scampi​

”Kalechesmeden har lavet et flot stykke arbejde - godt dansk håndværk, når det er bedst”​

​Bjarne Johansen, Aquador 32C​

Information til kunder med trailer-både

Vi har en stor hal i Helsingør, hvor vi kan sætte båden, mens den bliver målt op og lavet færdig. Du kan derfor uagtet vejr-liget få lavet overtræk, hynder, kaleche til båd med mere. Er du interesseret i dette, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 11 44 for at høre mere.​

Tilmeld dig vores SMS tjeneste her​

Vi​ hjælper gerne​ med​ at ​huske ​dig ​på​ din​ kaleche​ til ​efteråret!​

Information

Kalechesmeden

Nordhavnsvej 7,
​3000 Helsingør

CVR: 12498187​

​​

Telefon:​ 49 20 11 44

E-mail: ​info@kalechesmeden.dk​

image002 image003 instagram (4)

Persondatapolitik

Erhvervsmedlem mod ​kræft 2024-2025

​Åbningstider:​

Apr.- Maj.- Jun.

​Mandage - Fredag

08.30 - 16.30

Lørdag

09.30 - 12.30

Søndag

Lukket

Jul.- Aug.- Sep.- Okt.- Nov.-Dec.- Jan.- Feb.- Mar.

Mandag - Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag

08.30 - 13.00

Weekend

Lukket

* eller efter aftale​